top of page

ÄR DU VÅR NÄSTA STYRELSEMEDLEM?

Hej alla!
I samband med nästa årsstämma ska nya styrelsen tillsättas. Om du vill vara med och styra vilken riktning vår förening tar vill vi uppmana er att meddela oss om ert intresse för uppdraget redan nu!
Inte bara får du lära känna dina grannar och förening bättre - dessutom får du möjlighet att driva igenom de förändringar du vill se i vår fastighet och förening.
Nya växter i innergården? Javisst! En gemensam grill? Varför inte? Möjliggöra avgiftssänkningar? Drömmen!! Utöka tvättstugan? Piffa upp trapphuset? Möjligheterna är oändliga!
Uppdraget innebär att du kommer driva projekt och frågor tillsammans med övriga styrelsemedlemmar. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inte ett måste - er tid och dedikation är det enda kravet. Uppdraget är oavlönat men all arbetsinsats höjer värdet av fastigheten och därmed respektive lägenhet.
Tre fokusområden kommande mandatperiod:
1. Se över brf:ens ekonomi, kostnader och leverantörer 2. Byte av fastighetsförvaltare 3. Uppdatera underhållsplanen
Anmäl ert intresse redan nu så tar vi kontakt med er!
Kontakt: brf.goken31@gmail.com
32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Brf Göken 31 på Facebook & Uppdaterad hemsida

Välkommen till Brf Göken 31 på Facebook! Gruppen är en kanal till styrelsen avseende frågor, diskussioner, information och direktiv och skall fungera som ett komplement till föreningens utskick via ma

Comments


bottom of page